Lid worden

Wanneer u lid wilt worden kunt u contact met ons opnemen of gewoon een keer langskomen op dinsdagavond. Aspirant-leden hebben de mogelijkheid om 1 keer gratis te schieten,
de keer daarna zal een vergoeding van €1,25 in rekening worden gebracht.
Het aspirant-lid zal daarna moeten besluiten om over te gaan tot lidmaatschap.
Minimaale leeftijd van junioren schutters is 10 jaar.
De contributie bedraagt per kwartaal:
Senioren € 25,00
Junioren € 15,00
Deze contributie is inclusief hetgebruik van verenigingswapens,
munitie en schietkaarten.
Als lid van S.V. De Korrel heeft u ook automatisch een lidmaatschap van het KNSA.
Het inschrijfgeld hiervoor voor senioren bedraagt €35,-, voor junioren word geen inschrijfgeld in rekening gebracht.
De contributie van het KNSA bedraagt per jaar:
Senioren € 42.50
Junioren A € 22.00
Junioren B en C € 17.00
De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd.
Voor leden die niet automatisch willen betalen, word per kwartaal €1,- administratie kosten in rekening gebracht. Leden mogen de contributie ook één keer per jaar betalen.
Voor het aangaan van lidmaatschap geld er een looptijd van 1 jaar, een jaar loopt van 1 januari t/m 31 december en word zonder tegenbericht stilzwijgend verlengt met 1 jaar.
Opzeggen kan per maand de contributie wordt wel per kwartaal verrekend maar bij opzegging wordt de restant van de openstaande termijn niet terug gestort.
De afdracht van de KNSA loopt van 1 januari t/m 31 december deze afdracht die op 1 januari wordt geïnd is eenmalig per jaar en is niet terug te vorderen.
Voorzitter: Dhr. Chris van den Hul
Penningmeester: A. Kramer